1. Contact
 2.  | 
 3. Route
 1. Welkom
 2. Visie & Missie
 3. Historie
 4. Team
 5. Werkwijze
 6. Vacatures
 7. Portfolio
 8. Referenties
 9. Partners

Team Delite

Professionals met passie

Delite is opgericht door Remco de Jong. Samen met een team van ontwikkelaars werkt Remco aan de uitdagingen van vandaag en de oplossingen van morgen.

Remco de Jong

Adviseur

Remco heeft een achtergrond in de techniek via een opleiding Hogere Informatica aan de Hogeschool Eindhoven (Fontys Hogescholen). Deze studie vulde hij aan met delen uit de opleiding Cognitieve Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Binnen Delite is Remco verantwoordelijk voor Account en Partner Management. Remco is oprichter en eigenaar van Delite.

Monique de Jong

Onwerper

Monique verzorgt de ontwerpen van alle interne projecten en eigen producten van Delite. Monique stuurt ook de externe ontwerpers aan.

Roel Lemaire

Ontwikkelaar

Roel heeft een achtergrond in de techniek via een opleiding Hogere Informatica aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Roel is hoofd ontwikkeling. Hij stuurt de ontwikkeling van de producten en diensten van Delite aan. Hij zorgt voor het interne Project Management en stuurt ook de Helpdesk aan. Last but not least stuurt Roel ook de externet ontwikkelaars aan.

Matthijs Hulshof

Applicatie- en mediaontwikkelaar

Matthijs volgt de media opleiding aan het Koning Willem I College de opleiding.

Externen

Delite werkt graag en vaak samen met externen. Voor projecten die van kortere duur zijn en flexibiliteit vergen kan Delite putten uit een breed netwerk van zelfstandigen (ZZP). Voor de wat grotere projecten valt Delite terug op enkele solide partners.

Edward

Edward beheert de ontwikkeling van de hardware componenten binnen Delite. De Imengin onderdelen vallen onder zijn beheer.

Hugo

Hugo is verantwoordelijk voor de procedures en handleidingen rond de producten en diensten van Delite.

Anahita

Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar info@delite.nl.

Vragen?

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bel 088-7507600 of e-mail naar info@delite.nl.