1. Contact
 2.  | 
 3. Route
 1. Welkom
 2. Visie & Missie
 3. Historie
 4. Team
 5. Werkwijze
 6. Vacatures
 7. Portfolio
 8. Referenties
 9. Partners

Aangepaste Vakantie Gids

Zoeken en vinden van speciale vakanties voor speciale mensen

Delite biedt via een online platform overzichten van mogelijke vakanties voor mensen met een beperking. Gebruikers kunnen zoeken op basis van speciale behoeften, profielen bekijken en sfeer proeven en uiteindelijk in contact komen met de juiste aanbieders.

Oplossing door techniek en ontwerp
Delite verzorgde het ontwerp van de huisstijl (logo, beeldmerk) en het grafisch onwerp voor website en magagine. Delite ontwikkelde ook de applicaties voor de website webapp en backend. Delite verzorgde ook de basis voor de nieuwsbrief en adviseerde op gebied van online marketing (Facebook).

Een speciaal project vereist een speciale behandeling
Het team van Delite is blij mee te hebben kunnen werken aan dit speciale en dankbare project. Om dat gevoel concreet te maken heeft Delite een korting gegeven en bepaalde generieke ontwikkelingen voor het onderliggende basisplatform Envation naar voren gehaald in de planning tijdens het project.

Onderhoud, ondersteuning en doorontwikkeling
Delite verzorgt momenteel het onderhoud en ondersteuning van de online omgeving. Doorontwikkeling staat gepland. Delite sorteert hier al op voor door enkele wensen van Vinda Media al te verwerken in de te lanceren nieuwe versies van haar basis product Envation. De toekomstige versie van Aangepaste Vakantie Gids zal nog meer gericht zijn op vindbaarheid en zichtbaarheid. Delite sorteert hier op voor door vergaande aanpassingen in Envation op gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) en Social Media. Hierbij is er nauw contact met de opdrachtgever Vinda Media.

Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar info@delite.nl.

Vragen?

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bel 088-7507600 of e-mail naar info@delite.nl.