1. Contact
 2.  | 
 3. Route
 1. Welkom
 2. Visie & Missie
 3. Historie
 4. Team
 5. Werkwijze
 6. Vacatures
 7. Portfolio
 8. Referenties
 9. Partners

Partners

Delite werkt graag samen met sterke partners in het veld. Op deze manier kan zij aan de ene kant een zo goed mogelijk totaalproduct bieden. Maar aan de andere kant kan Delite zich ook volledig focussen op waar haar competenties liggen. Delite is aangesloten bij de partnerprogramma's van diverse partijen en treed in veel gevallen ook op als reseller. Op deze manier kan Delite haar klanten zoveel mogelijk ontlasten en fungeren als one-stop-shop en single-point-of-contact. En hierbij volledige verantwoordelijkheid nemen binnen haar projecten. Dit alles uiteraard in perfecte transparantie en met bewegingsvrijheid van de eindklant. Delite heeft zelf ook een partnerprogramma. Via haar eigen partnerprogramma werkt Delite samen met bedrijven met een eigen specialisme bijvoorbeeld op het gebied van techniek, ontwerp, consultancy en project.

Apple

Sinds 2011 zijn we gecertificeerd Apple Developer.

Apple Logo

Via deze weg is zij in staat om Apps te ontwikkelen die beschikbaar kunnen komen via de Apple App Store. Voor met name iPhone, iPad, maar ook Apple Watch. Ook technieken zoals Apple Pay komen via deze samenwerking binnen handbereik. En ontwikkeling voor OS X is - hoewel dit niet de core competentie van Delite is - via deze samenwerking ook mogelijk.

Google

Cloud Services

Google Logo

Via deze weg is zij in staat om Apps te ontwikkelen die beschikbaar kunnen komen via de Google Play Store. Voor met name telefoons, tablets, maar ook wearables zoals Samsung Gear. Ook technieken zoals Google Payments komen via deze samenwerking binnen handbereik. En ontwikkeling voor Google Chrome en Google Chromebook en Chromium is - hoewel dit niet de core competentie van Delite is - via deze samenwerking ook mogelijk. Delite is ook Google G Suite partner en reseller. 

True

Highend tier hosting services

True Logo

True is een volwassen tech-bedrijf met 130+ medewerkers en vestigingen in Amsterdam en Maastricht. Sinds 2000 helpt True haar klanten met het bouwen en managen van webomgevingen voor websites, webshops en webapplicaties. Daar komt nu 17 jaar ervaring in het optimaliseren van digitale werkomgevingen van Open for Support en Multrix bij.

Yourhosting

Middle tier hosting services

Yourhosting Logo

Yourhosting is in 15+ jaar gegroeid tot de grootste shared hosting- en domeinregistratie provider van Nederland. De gemotiveerde en professionele klantenservice geeft graag antwoord op alle vragen. Ook 's avonds en in het weekend. 

Zend

Sinds 2002 zijn we partner van Zend (onderdeel Rogue Wave)

Zend Logo

Rogue Wave (Zend) helps thousands of global enterprise customers tackle the hardest and most complex issues in building, connecting, and securing applications. Since 1989, their platforms, tools, components, and support have been used across financial services, technology, healthcare, government, entertainment, and manufacturing, to deliver value and reduce risk. From API management, web and mobile, embeddable analytics, static and dynamic analysis to open source support, they have the software essentials to innovate with confidence.

Buckaroo

Online Betaal Oplossingen

Buckaroo Logo

Met ruim tien jaar kennis en ervaring is Buckaroo dé toonaangevende Payment Provider van Nederland. Buckaroo biedt u een totaaloplossing voor alle financiële processen, voorzien van ruim 40 (inter)nationale betaalmethoden, een volledig gedigitaliseerd facturatie systeem, digitaal incassomachtigen voor B2B en B2C, cadeaukaart oplossingen en Subscription Services voor uw abonnementenbeheer. 

Integratie Partners

Delite ontwikkelt samen met partners ook integraties tussen de producten van Delite en die van haar partners.

Verklizan

Zorgcentrale

Verklizan Logo

De UMO zorgcentrale vormt een open platform waarop een enorme verscheidenheid aan zorgapparatuur kan worden aangesloten. Door de groeiende vraag naar telezorg als gevolg van de toenemende vergrijzing, is het aanbod aan thuiszorg apparatuur, variërend van de traditionele personenalarmering tot aan geavanceerde set-up boxen voor video en telemedicine toepassingen, zeer sterk gestegen.

Makie Vision

Innovatieve IP toegangscontrole

Makie Vision Logo

Makie Vision B.V. is opgericht in 2009 en fabrikant van geavanceerde en innovatieve IP toegangscontrole en management registratiesystemen voor zowel voor het MKB als het hogere segment.

Makie Vision beschikt over een eigen portfolio waarvan de ontwikkeling van zowel de hardware als de software volledig in eigen beheer is. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen snel inspelen op de mogelijke (toekomstige) wensen van de eindgebruiker. Ook zijn onze producten vrij van dure licenties en zijn wij in staat om, tegen relatief lage investeringen, voor eindgebruikers een stuk maatwerk te leveren.

Belcentrale

Telefonieoplossingen

Belcentrale Logo

Sinds 2006 heeft Belcentrale een reeks innovatieve oplossingen op de markt gebracht die altijd meteen besparingen opleveren voor ondernemers en die tegelijkertijd ook simpel in gebruik zijn. Installatie en onderhoud worden in alle gevallen door Belcentrale verzorgd. We kunnen groot inkopen en de voordelen die dat oplevert delen we met onze klanten.

Koole Controls

Innovatieve IP toegangscontrole

Koole Controls Logo

Aras Security

Beveiligingsoplossingen

Aras Security Logo

Partner Programma

Delite heeft een partner programma. Officiele partners krijgen ondersteuning en ontvangen een kickback op door hen of via hen gerealiseerde verkopen. De voorwaarden zijn afhankelijk van volumes. Het is mogelijk om Reseller te worden. De producten en diensten van Delite zijn desgewenst ook onder u eigen merk (whitelabel) te voeren. U kunt ook Affiliate partner worden. Wilt u partner worden? Meld u vandaag nog aan via Contact in het menu.

Affiliate Partner

Als Affiliate Partner kunt u verwijzen naar Delite. Om er voor te zorgen dat wij leads kunnen herleiden naar u als partner van Delite krijgt u van ons een vouchercode en voucher kadobonnen. Deze hebben recht op 5% korting op al onze eigen diensten en producten. U geeft eindklanten dus 5% korting. U ontvangt zelf ook 5% kickback als bedankje voor de lead en het feit dat wij minder verkoopkosten hebben voor dit project.

Reseller Partner

Als Reseller Partner kunt u zelf de producten van Delite voeren. U kunt kiezen of de facturering via Delite moet lopen (lean-forward) of dat u zelf de facturering regelt (lean-backward). Afhankelijk van volumes ontvangt u van ons een percentage kickback. U bent gerechtigd (en zelfs verplicht binnen deze samenwerking) om de Delite productlogo's te voeren.

Whitelabel

De producten en diensten van Delite zijn ook zonder vermelding van Delite (of haar merken) leverbaar. Voor whitelabel vragen wij voor ondersteuning een opslag van 20% op al onze tarieven.

Partner worden?

Neem contact met ons op!

Bel 088-7507600 of e-mail naar info@delite.nl.

Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar info@delite.nl.

Vragen?

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bel 088-7507600 of e-mail naar info@delite.nl.