1. Contact
 2.  | 
 3. Route
 1. Welkom
 2. Visie & Missie
 3. Historie
 4. Team
 5. Werkwijze
 6. Vacatures
 7. Portfolio
 8. Referenties
 9. Partners

Visie

Hoe wij de wereld zien. En onze plek in deze wereld.

Het is voor bedrijven een steeds grotere uitdaging om hun interne bedrijfsprocessen te managen en om hun klanten te bereiken. Overzicht wordt steeds belangrijker maar juist steeds moeilijker te bewerkstelligen. Het takenpakket van medewerkers wordt steeds groter terwijl er nog steeds maar 24 uur in een dag passen en maar 7 dagen in een week passen. Klanten worden steeds ongrijpbaarder, zijn niet meer zomaar in hokjes in te delen en gebruiken daarnaast ook nog steeds meer verschillende kanalen waarop bedrijven dus allemaal zichtbaar moeten zijn. Bedrijven hebben een steeds grotere uitdaging om hun publiek te bereiken en bedienen en dit goed te managen. Kostenbeheersing wordt hierbij steeds belangrijker. Ook het bereik en de daadwerkelijke conversie is moeilijk te meten. Om dit alles goed te managen is steeds meer (nog meer dan voorheen) behoefte aan krachtige oplossingen die het leven van bedrijven beter, makkelijker en efficiënter maken.

Missie

Wie wij zijn. Wat we doen. En wat we bereiken.

Delite helpt met haar producten en oplossingen in het stroomlijnen, automatiseren en overzichtelijk houden van bedrijfsprocessen en communicatiekanalen. Via het krachtige software platform Envation geven wij onze klanten standaard de mogelijkheid om direct, duidelijk en overzichtelijk te communiceren en bedrijfsprocessen simpeler en efficiënter te maken. Envation is een sterke flexibele basis die als fundament dient voor een groot deel van onze projecten. Wij vertalen klantdoelen naar klinkende resultaten en geven deze resultaten terug. We helpen onze klanten bij het bereiken van hun doelen. Delite heeft aansluiting met de markt via partners op het gebied van techniek en ontwerp met een sterke focus op de inzet van media, gebruik van content, duidelijke doelgerichte marketing en natuurlijk sales.

Kernwaarden

Bij Delite willen wij niet aan onze verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen. Wij hebben passie voor onze klanten en passie voor wat wij doen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om te beschikken over de beste oplossingen en weten dat deze altijd vlekkeloos moeten functioneren. Wij nemen daarom de verantwoordelijkheid voor het resultaat en werken op een professionele manier. Met een eigen en persoonlijke inslag.

Wij zijn:  

 • Gepassioneerd - We hebben passie voor onze klanten en voor wat we doen. Passie voor techniek en ontwerp. Passie voor innovatie.
 • Verantwoordelijk - We nemen verantwoordelijkheid voor het resultaat. We go the extra mile! En we nemen ook verantwoordelijkheid waar anderen die laten liggen. Altijd met het eindresultaat voor de klant in ons achterhoofd.
 • Professioneel - We werken op een professionele manier. Ieder project heeft bij ons structuur en via die weg een vangnet zodat planning en resources efficient en effectief kunnen worden gemanaged.
 • Persoonlijk - We hebben in het bijzonder aandacht voor de mensen met wie wij werken. Al onz contacten zijn gericht op een duurzame langdurige samenwerking. 

Menselijke succesfactor

Organisaties draaien niet op techniek alleen. Het zijn de medewerkers die onze oplossingen laten werken en er uiteindelijk de echte waarde aan toevoegen. Bij Delite is dat niet anders. Onze belangrijkste succesbepalende factor is het vermogen tot goed samenwerken; met klanten én met elkaar. We zijn daarom trots op onze platte bedrijfscultuur zonder teveel hierarchise structuren en op onze agile oplossingsgerichte teams van techneuten en ontwerpers. We zijn ook trots op onze informele menselijke omgang met onze klanten. Delite - Delited to meet you... Making IT Connect.

Oplossingsgericht en leergierig

De wereld van onze klanten én informatietechnologie is continu in beweging; deze wordt steeds sneller én complexer. Dit zorgt voor uitdagingen, kansen en soms ook bedreigingen. Delite is zich hiervan bewust. Daarom implementeren we waar mogelijk bestaande beproefde technieken en zetten we innovatiekracht in. We zijn oplossingsgericht en leergierig. Dit geeft ons (en onze klanten) de voorsprong die nodig is om succesvol te zijn en te blijven.

Kennis, ervaring en creativiteit

We werken in het IT-hart van onze klanten. Opdrachten betreffen complexe vraagstukken voor grote (internationale) organisaties. De impact op en afhankelijkheid van IT is voor deze organisaties groot. Onze kennis en ervaring op dit gebied delen we met onze klanten én elkaar. Zo bieden we steeds weer oplossingen die ons én onze klanten succesvol maken.

Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar info@delite.nl.

Vragen?

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bel 088-7507600 of e-mail naar info@delite.nl.