1. Contact
 2.  | 
 3. Route
 1. Welkom
 2. Visie & Missie
 3. Historie
 4. Team
 5. Werkwijze
 6. Vacatures
 7. Portfolio
 8. Referenties
 9. Partners

Colofon

De website van Delite is ontwikkeld door Delite zelf in samenwerking met zusterbedrijf Flux&Fluor en vaste partner BrandEncounters. Foto's zijn grotendeels gemaakt door vaste partner Irene van Wel Fotografie. Teksten zijn verzorgd door vaste partner TextWorld. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact met ons op via Contact.

Vrijwaring website Delite

De website van Delite is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Delite aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Delite gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Vrijwaring e-mail Delite

E-mail van Delite kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Delite aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. Delite is gevestigd te Eindhoven, Handelsregister nr. 17275272.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen gebruikt door Delite zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan aan ons melden via Contact?

Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar info@delite.nl.

Vragen?

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bel 088-7507600 of e-mail naar info@delite.nl.